Individuele trajecten

Wij snappen als geen ander dat er omstandigheden zijn die het lastig maken om alle ballen in de lucht te houden.

Voor mantelzorg, loopbaancoaching en leefstijl bieden we naast groepstrainingen ook individuele trajecten aan Hierin kunnen we ingaan op je persoonlijke situatie en jou helpen om de juiste keuzes te maken

In onze trajecten maken we onderscheid in 6 verschillende categorieën:

 • Loopbaancoaching
  Bij loopbaancoaching helpen we je te komen tot veranderingen in je loopbaan. Het kan zijn dat je nog moet beginnen aan je loopbaan, en dat wij je helpen met het maken van een keuze. Of misschien ben je al begonnen aan je loopbaan, maar loop je vast in het maken van een vervolgkeuze.
 • Stress
  Iedereen ervaart wel eens stress. Een kleine hoeveelheid stress is kan ook goed zijn voor een mens. Maar zodra je te veel stress ervaart, heeft dit invloed op je hele leven. Wij reiken je handvatten aan waardoor je voorgoed afrekent met stress.
 • Financiën
  Kun je ook zo aanhikken tegen het ordenen van financiën? Geen zorgen: wij helpen je met het orde op zaken stellen.
 • Leefstijl
  Weet je zelf ook wel dat jouw leefstijl niet gezond voor je is, maar is het lastig om hier structureel aanpassingen in te doen? Met een individueel traject zoomen we in op jou situatie en helpen we je bij het maken van gezonde keuzes.
 • Mantelzorg
  Een baan hebben en daarnaast mantelzorger zijn kan een hoop druk leggen op je leven. Hoe vind je de juiste balans tussen deze twee ‘banen’? We kijken samen met je naar hoe jij het mantelzorgen kunt combineren met jouw baan.
 • Rouw/verlies
  Het verliezen van een dierbare heeft een grote impact op je leven. Ook verlies van werk of gezondheid kan een grote impact hebben. Tijdens onze begeleiding helpen wij jou een stapje te zetten in de verwerking.

Ga naar Workshops & Trainingen om ons totale aanbod te zien.

Workshops en trainingen

GezondTIJT biedt diverse trainingen en workshops voor medewerkers, werkgevers en leidinggevenden.

Met plezier naar je werk gaan is een mooi streven, maar wat als dat door omstandigheden niet meer lukt??

Met de ondersteuning van GezondTIJT kun je workshops en trainingen volgen. We geven je de juiste praktische tools en handvatten om preventief aan de slag te gaan.

Meer weten? NEEM CONTACT MET ONS OP